Det er viktig at vi tar godt vare på naturen når vi besøker den. Ta alltid med deg hjem de du har tatt med på tur – og ikke kast noe søppel, heller ikke nedbrytbart materiale som epleskrotter og bananskall. Slik får alle like stor glede av naturen som oss.
Mellom 15. april og 15. september er det generelt bålforbud i Norge. Dette gjelder bål, grill eller engangsgrill i, eller i nærheten av, skog og all annen utmark. Tenk sikkerhet når du skal tenne bål. Bruk gjerne en eksisterende bålplass. God tur, og god middag!
Innhold:
- Tenn bål.
- Fisketur.
- Fiskesuppe.
- Epleglede.
- Sopptur.
- Løvetann.
- Turomelett.
- Skogskebab.
- Bakt potet.
- Brødpinner.
- Sløying.
- Pelsjegerbrød.
- Fisk i folie.
- Bringebærdrøm.
- Ramsløk.
- Turlunsj.
- Bøttepotet.
- Brennesle.
- Lunsjlapper av potet.
- Energibar.
- Redyrking løk.
- Redyrking rot.
- Thaisuppe.
- Svallerkål.
- Kyllinggryte.
- Softis i snøen.
- Røskebrød.
- Urtehage.
- Kyllingspyd.
- 3 i potet.
- Figurgresskar.
- Gresskarsuppe.
- Quesadilla.