Mat på tur Cappelen Damm Mat på tur

Cappelen Damm Mat på tur

Mat på tur

Varenr: 137499

Cappelen Damms Mat på tur er en bok med 50 deilige retter du kan lage på bål eller med primus. Det er enkle steg for stegoppskrifter på frokoster, middag og desserter du kan nyte på tur, helt uten stress eller timevis med planlegging. Du får blant annet oppskrift på kjapp turkebab, enkel fiskegrateng, smakfull tacosuppe og spicy eventyrgryte. Blåbærkaker, browniekjeks og kremboller står trolig også i fare for å bli nye turfavoritter. Tørket turmat på pose kan være både kostbart og smakløst, her får du også tips til hvordan du kan tørke din egen turmat hjemme. I tillegg får du pakketips til hva som er lurt å ha med i sekken, både på korte og lange turer.

399,-
-+
Ikke på lager (11 dager)

Mat på tur Bål + primus:
Forlag: Cappelen Damm
Forfatter: John Hobberstad Eventyrgutten
Utgitt: 2025
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788202845711
Innbinding: Fleksibind
Sider: 151 sider
Vekt: 334 gram
Mål: 172 x 195 x 13 mm

Beskrivelse

John Eventyrgutten Hobberstad (f. 1995) er en eventyrer som deler raust av sine turtriks i sosiale medier, hvor han har over 100.000 følgere. Sammen med hunden sin, har han blant annet gått Norge på langs – fra Lindesnes til Nordkapp. Når han ikke er på tur, holder han foredrag og drifter sin egen nettbutikk. Han har tidligere gitt ut boka Mat på bål på Jæren Forlag.